search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:27
MENU CLOSE

Ryanair και Aldi τρολάρουν τη Λιζ Τρας

20.10.2022 18:27
truss-new

Με τον πλέον δημόσιο τρόπο δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αεροπορική Ryanair και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi, τρολάρουν η καθεμιά με τον δικό της τρόπο τη σημερινή παραίτηση της Λιζ Τρας και το γεγονός ότι παρέμεινε στην εξουσία ως πρωθυπουργός μόνο 44 ημέρες.

Η Aldi υπενθυμίζει ότι νικητής της ιδιαίτερης κούρσας μεταξύ της Λιζ Τρας και ενός μαρουλιού, είναι το μαρούλι, αναφέροντας «τι ωραία ημέρα να είσαι μαρούλι».

Από την πλευρά της η ιρλανδική αεροπική εταιρεία, σε μια ανάρτηση ανέβασε την εικόνα ενός εισητηρίου στο όνομα της Λιζ Τρας με ανοιχτό προορισμό. Ενδιαφέρον έχει και η θέση που της έχουν κλείσει, την 10D η οποία παραπέμπει στην πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο.

Με ακόμη ένα tweet, η Ryanair απεικονίζει τη Λιζ Τρας ως …μηχανοδηγό και ζητούν από τον συνδικαλιστή μεταφορών της Βρετανίας Μικ Λιντς να πει μια καλή κουβέντα – προκειμένου μάλλον να προσληφθεί στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ποιοι είναι οι πρωθυπουργοί με τις μικρότερες σε διάρκεια θητείες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο εγγονός του Ρόμπερτ Κένεντι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου

Μπόρις Τζόνσον: Ξανά υποψήφιος για την ηγεσία των Τόρις ο πρώην πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34