search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

21.10.2022 21:24
angelina-jolie

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Jackie και Spencer, Πάμπλο Λαρέν, φαίνεται έτοιμος να συνεχίσει να εστιάζει τον φακό του σε μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στη σύγχρονη ιστορία και φαίνεται πως βρήκε το επόμενο θέμα του στη σοπράνο Μαρία Κάλλας.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης τοποθετεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Αντζελίνα Τζολί.

Η ταινία, βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, πρόκειται να αφηγηθεί την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία» της ζωής μιας από τις μεγαλύτερες σοπράνο της όπερας στον κόσμο.

Η τεράστιας επιρροής, εμβληματική Ελληνίδα – που κάποτε ο Λέοναρντ Μπέρνσταϊν είχε χαρακτηρίσει «Βίβλο της όπερας» – συνδέεται επίσης με μια άλλη ταινία του σκηνοθέτη, το Jackie, αφού είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι.

Η ταινία «Μαρία» βασίζεται σε σενάριο του δημιουργού των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ.

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση», είπε η Τζολί. «Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο».

Όπως είπε ο σκηνοθέτης, «το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Για να γίνει αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο.»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος για το «Μαύρο Ρόδο»: «Με βοήθησε που είχα μείνει κι εγώ σε αναπηρικό καροτσάκι»

Σκετς «γροθιά στο στομάχι» από Σεργουλόπουλο και Μελιτά: «Στα σκουπίδια, γιατί αφορά παιδιά»

Η Φαίη Σκορδά το «έριξε στη μουσική» – Τραγούδησε Νατάσα Θεοδωρίδου on air (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:13