search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Νάταλι Κάκκαβα: «Στον ΣΚΑΪ μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν» (Video)

21.10.2022 13:30
natali-kakkava-new

Για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ κατά την παρουσίαση του Big Brother μίλησε η Νάταλι Κάκκαβα, κάνοντας λόγο για ένα κλίμα «όχι τόσο φιλικό»

Με πολύ αιχμηρό λόγο, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι ενώ είχαν συμφωνηθεί κάποια συγκεκριμένα πράγματα με τον σταθμό του Φαλήρου, από την πρεμιέρα του ριάλιτι εγκλεισμού οι οδηγίες άλλαξαν, μην επιτρέποντας καμιά ελευθερία ή πρωτοβουλία εκ μέρους των παρουσιαστών.

«Η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές λέξεις και οι δύο. Όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό να το πω έτσι απλά, όμορφα και στρογγυλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό και προφανώς δεν έχει μιλήσει και ο Γρηγόρης για όλο αυτό. Σκεφτόμουν αν σήμερα είναι καλό το timing για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση» είπε και πρόσθεσε:

«Εξαρτάται τι πρόταση αρχική σου έχουν κάνει και τελικά τι υλοποιείται από αυτό που σου έχουν προτείνει. Η παρουσίαση λοιπόν όσον αφορά το Big Brother. Η αρχική πρόταση ήταν πως «θέλουμε ένα δίδυμνο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις» ενώ πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι για να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε όμως στο πρώτο live και μας λένε, «δεν θα παρεκκλίνετε από το autocue ούτε στο και»! Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες και δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα και να βγει η δική μας προσωπικότητα ούτε στο τόσο.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε στις τέσσερις τη νύχτα και με ξέσκισε. Άρα όλο το κομμάτι που αφορά στο θέμα της πρότασης, ναι, μπορεί να μας δόθηκε μια ευκαιρία αλλά εγώ το βλέπω ότι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία που μας έδωσαν διότι αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας».

Διαβάστε επίσης:

Σοκαρισμένοι στο πλατό του ΣΚΑΪ από το «θάρρος» των Βρετανών δημοσιογράφων (video)

The Crown: Οι πρωταγωνιστές του πέμπτου κύκλου – Ποιος θα υποδυθεί ποιον (Photos/Video)

Κανάκης κατά Λιάγκα για τις φωτογραφίες της 12χρονης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;» (Video) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:51