search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:54
MENU CLOSE

Συγκίνηση στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά – Ανδρουλάκης: «Μεγάλη η απουσία της» (Photo)

23.10.2022 14:32
Mnimosino Genimata_new

Το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά τελέστηκε σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Εκτός από τους συγγενείς και την οικογένεια της αείμνηστης πολιτικού, τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη και τα τρία παιδιά τους, τη μνήμη της τίμησε πλήθος στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Όπως ήταν φυσικό, το συναίσθημα που επικρατούσε δεν ήταν άλλο πέρα από θλίψη με τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία, Γιώργο και Κατερίνα, αλλά και τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη να εμφανίζονται ντυμένοι στα μαύρα και φανερά συγκινημένοι.

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένεια της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην δήλωσή του.

Μετά το μνημόσυνο ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης: Όλες οι ημερομηνίες «κλειδιά» – 1,3 εκατ. νοικοκυριά θα μοιραστούν 500 εκατ. ευρώ

Δένδιας: Οι πρακτικές εναντίον της Ουκρανίας, εάν δεν τεθεί φραγμός, βρίσκουν και άλλους μιμητές

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τους Αγ. Ισιδώρους Λυκαβηττού: Τι λέει για τα «θαύματα» και την εργαλειοποίηση του Σταυρού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:53