search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Η τελευταία ανάρτηση πριν φύγει από τη ζωή

25.10.2021 13:29
gennimata

Στη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981 και στο μέλλον του ΚΙΝΑΛ ήταν αφιερωμένα τα τελευταία tweets της Φώφης Γεννηματά, λίγες μέρες πριν από το θάνατό της.

Η Φώφη Γεννηματά δε σταμάτησε μέχρι τις τελευταίες της ώρες να ασχολείται ενεργά με την πολιτική, που αποτέλεσε γι΄ αυτήν κίνητρο δύναμης τα χρόνια που έδινε την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

Η τελευταία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter έγινε στις 18 Οκτωβρίου και ήταν ένα retweet του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την εμβληματική νίκη του, το 1981.

Λίγο νωρίτερα, την ίδια μέρα, είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό της ακόμη ένα tweet για το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο αναφερόταν:

«Σαν σήμερα, πριν 40 χρόνια, ο λαός πίστεψε στην Αλλαγή & άλλαξε τη μοίρα του. Η παράταξη της Αλλαγής είναι εδώ, να πρωταγωνιστήσει ξανά & να δώσει ελπίδα. Με το κεφάλι ψηλά, το βλέμμα στο μέλλον, ενωμένη & δυνατή. Για μια μεγάλη Νέα Αλλαγή. #ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για το θάνατό της

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Δημοσκόπηση: Ποιος προηγείται στη μάχη για την Προεδρία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:25