search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:38
MENU CLOSE

Champions League: «Πέταξε» για τους «16» η Μπενφίκα – Νίκησε 4-3 τη Γιουβέντους και την έβγαλε νοκ-άουτ (Video)

26.10.2022 00:35
benfica_new

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Μπενφίκα νίκησε με 4-3 τη Γιουβέντους και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16», αφήνοντας τη «Μεγάλη Κυρία» να παλεύει για το Εuropa League.

O εφιάλτης ολοκληρώθηκε στην Πορτογαλία, αφού η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να μαζέψει τα κομμάτια της. Ηττα 4-3 από τη Μπενφίκα και μάχη για το Εuropa League με τη Μακάμπ Χάιφα.

Για τους Μπιανκονέρι η νίκη ήταν μονόδρομος προκειμένου να διατηρήσουν κάποιες, ελπίδες, ωστόσο η αμυντική της λειτουργία ήταν ξανά… χάλια. Μόλις στο 17′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντόνιο Σίλβα.

Ωστόσο, στο 21′ η Γιουβέντους πήρε προσωρινά ανάσα, αφού ο Βλάχοβιτς από κοντά, με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-1. Βέβαια, χρειάστηκε χρόνος για να μετρήσει το γκολ, μιας και δεν υπήρχε… goal-line technology. Βέβαια, αυτή η αντίδραση δεν είχε συνέχεια, η Μπενφίκα πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα και στο 28′ έπειτα το ανόητο πέναλτι του Κουαδράδο, ο Ζοάο Μάριο πέτυχε το 2-1. Επτά λεπτά αργότερα ήρθε το τρίτο χτύπημα. Ο Ζοάρ Μάριο γύρισε υπέροχα και ο Ράφα Σίλβα με τακουνάκι σημείωσε το 3-1.

Ο εφιάλτης δεν είχε τελειωμό για την ομάδα του Αλέγκρι, αφού στο 50′ ο Ράφα Σίλβα σημείωσε το 4-1. Κάπου εκεί μίλησε το… γόητρο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κατάφεραν να μαζέψουν το σκορ. Στο 77′ ο Μίλικ πέτυχε το 4-2 και στο 79′ ο ΜακΚένι διαμόρφωσε το 4-3.

Η ομάδα του Αλέγκρι ισοβαθμεί με τη Μακάμπι στους 3 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Παρί, η οποία θέλει να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Μπα (82′ Ζιλμπέρτο Ζούνιορ), Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φερνάντες, Λουίς, Ρ. Σίλβα, Μάριο, Άουρσνες, Ράμος.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (60′ Αλεξ Σάντρο), Γκάτι, Κουαδράδο (60′ Μιρέτι), ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (70′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Βλάχοβιτς (70′ Σουλέ), Κιν (46′ Μίλικ).

Διαβάστε επίσης:

Ανατόλι Ζουρπένκο: Ο Παναγιώτης Φασούλας είπε το δικό του «αντίο» στον πρώην συμπαίκτη του

Super League: Συνεχίζει με νίκες ο Παναθηναϊκός, «σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ (Video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κρίνεται το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:36