search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σασμός και Γη της Ελιάς πήραν την πρωτιά χθες – Σαρώνουν φέτος τα σήριαλ (Πίνακας)

01.11.2022 12:11
sasmos- protopappa-new

Ζούμε στον αστερισμό των σήριαλ. Οι τηλεθεατές τη φετινή σεζόν, τα απολαμβάνουν και δεν ξέρουν τι να πρωτοδούν.

Και επειδή πρόκειται για σήριαλ που έχουν καθημερινά επεισόδια, πολλοί τηλεθεατές τελικά καταφεύγουν στα sites των καναλιών και παρακολουθούν τα σαββατοκύριακα τα επεισόδια που έχασαν μέσα στην εβδομάδα. Αρα, στην παραγματικότητα η τηλεθέασή τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό χθες Δευτέρα βρέθηκαν δύο σήριαλ, με μεγάλες τηλεθεάσεις και στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών.

Ο Σασμός σαρώνει και φέτος στο δεύτερο κύκλο του. Ειδικά το χθεσινό επεισόδιο όπου ο Μανώλης εξομολογείται στον παπα Μιχάλη ότι είδε πάνω στο βουνό τον Μαθιό να πυροβολεί και να σκοτώνει τον ξάδελφό του Στεφανή, έκανε τα μηχανάκια που μετράνε την τηλεθέαση να… σπάσουν. Το σήριαλ εξασφάλισε 28,8% στο δυναμικό κοινό και 27,55 στο σύνολο.  

Η Γη της Ελιάς συγκινησε επίσης χθες τους τηλεθεατές με 24,6% στο σύνολο και 16,4 στο δυναμικό κοινό. Η άδικη φυλάκιση της Άντζελας Γκερέκου – Αθηνάς Νομικού στο σήριαλ – και τα όσα πανδεινά αυτή τραβάει πίσω από τα σιδερα, κάνουν τους τηλεθεατές να μην ξεκολλάνε από την… οθόνη.

Τέλος, ο παράταιρος έρωτας της μοναχής Επλισάβετ με τον όμορφο μηχανικό από την Πάτρα που υποδύεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Μαύρο Ρόδο συγκινησαν το 20,6% του γενικου συνόλου των τηλεθεατών αλλά και οι περιπέτειες σε ένα πολυκαταστημα των Αθηνών της δεκαετίας το ’60 – στον «Παράδεισο των Κυριών» – επίσης γοητεύουν τους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης  

Τηλεθέαση: Η εκπομπή που δεν είχε αντίπαλο το βράδυ του Σαββάτου

Τηλεθέαση: Ποιοι βγήκαν νικητές στη μάχη της Παρασκευής

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση: Ποια ελληνική σειρά πήρε την πρωτιά

             

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:02