search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Πετράλωνα: Αυτοί είναι οι 10 κατηγορούμενοι για τη φρίκη με τα «πάρτι βιασμών» ανηλίκων

02.11.2022 18:19
PAIDIKI-KAKOPOIISI-123-NEW

Δέκα οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των βιασμών του ανήλικου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και φίλους του στα Πετράλωνα. Επιφυλακτικός ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τον 17χρονο, όπως και τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας στα Πετράλωνα, ενώ ο αδερφός του πατέρα αρνείται τα πάντα.

Ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τότε τον σήμερα 17χρονο γιο της οικογένειας, φέρεται να είναι «επιφυλακτικός» ως προς τους βιασμούς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega και αυτό γιατί όπως είπε, από την εξέταση δεν προέκυψαν κακώσεις και παραμορφώσεις στο σώμα του νεαρού, που ακόμα και αν είχε περάσει αρκετό διάστημα από τον τελευταίο βιασμό, θα έρεπε να υπάρχουν στο σώμα του.

Κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, με τον ιατροδικαστή να δηλώνει επιφυλακτικός για τα όσα ισχυρίζεται ο 17χρονος.

«Τα παιδιά είναι μιλημένα»

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο αδερφός του πατέρα των παιδιών που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς, πάρτι οργίων και σεξουαλικές κακοποιήσεις με θύματα τα ίδια του τα παιδιά, λέει:

«Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά καταρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα μέρα.

Εγώ το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πριν και του είχα επισημάνει: ‘Άσε την κοπέλα, δεν κάνει για εσένα’, αλλά δυστυχώς δεν άκουσε. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν έχουν βρει κανένα εύρημα, αν υπάρχει τίποτα… Είναι καθαρά εκδίκηση».

Ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στο Mega ότι «και ο εισαγγελέας το έχει καταλάβει και η ανακρίτρια το έχει καταλάβει. Τα παιδιά είναι μιλημένα κύριέ μου, πολύ απλά. Καταρχήν η μεγάλη η κόρη έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις στην ανακρίτρια γιατί στην αρχή έδωσε κατάθεση ότι: ‘Από αυτά δεν ξέρω τίποτα’. Και μετά από χρόνια, ξανά όταν έγινε πάλι μας κάλεσαν ‘Ναι’, λέει: ‘Κάτι έγινε κρυφά’.

Ισχυρίζεται ας πούμε στην κατάθεση το παιδί ότι κοιμόταν και άκουσε θόρυβο και ξυπνάει και βλέπει ‘Είδα τον θείο μου να κάνει σεξ με τον μπαμπά μου’. Ακούστε τι είπαν στο παιδί. Τώρα να σε βγάζουνε δηλαδή παιδεραστή του αδελφού σου; Δεν έχω πειράξει ποτέ μυρμήγκι στη ζωή μου, δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν, ποτέ. Και οι άλλοι 17 που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα ζητήσουν τρελές αποζημιώσεις».

Οι 10 κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με το MEGA, πατέρας, ο θείος, η σύντροφος και υπάλληλος του πατέρα, ένα φιλικό ζευγάρι και δύο αλλοδαποί υπάλληλοί του κατηγορούνται ότι έπαιρναν μέρος στο πάρτι βιασμών του ανήλικου στα Πετράλωνα.

1. Πατέρας

2. Αδελφός πατέρα

3. Σύντροφος και υπάλληλος πατέρα

4. Συνεργάτιδα πατέρα

5. Σύζυγος συνεργάτιδας

6. Φίλος Πατέρα

7. Φίλος Πατέρα

8. Γυναίκα με άγνωστη σχέση με τον πατέρα

9. Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα

10. Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα

Άντρας που επίσης κατηγορείται ότι συμμετείχε στην κακοποίηση των παιδιών μεταξύ 2010 και 2014, αναφέρει: «Με ανακάτεψαν χωρίς να γνωρίζω τίποτα. Τους είχα καλέσει στη γιορτή μου και άλλη μια φορά που μας κάλεσαν εκείνοι. Πρέπει να ήταν το 2007. Εγώ τα παιδιά δεν τα γνωρίζω. Πρέπει να ήταν πολύ μικρά. Με ανακάτεψαν μετά από 7 χρόνια. Γιατί εμένα; Τι έκανα; Πήγα στον ανακριτή και του είπα έχω πέσει από τα σύννεφα, να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;»

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Πώς εντοπίστηκε ο συγγραφέας από την ΕΛΑΣ με πλήθος βίντεο παιδικής πορνογραφίας

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Μωρό 18 μηνών έπεσε από τον τέταρτο όροφο και σκοτώθηκε

Σεισμός τώρα στη Ραφήνα – Αισθητός στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:49