Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Γλυφάδα της Αίγινας, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες που με τη συνδρομή λιμενικού και ακτοφυλακής απεγκλώβισαν τον οδηγό του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε άνδρας από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου, σε απόκρημνη περιοχή, στην Γλυφάδα Αίγινας. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες. Συνδρομή Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 5, 2022
Διαβάστε επίσης:
Προαστιακός: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Λιόσια λόγω πτώσης δέντρου
Χαλάνδρι: Άγνωστοι βανδάλισαν το γκράφιτι της Μάγδας Φύσσα (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.