search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:04
MENU CLOSE

Μήνυμα Οικονόμου σε Άγκυρα: «Αδιαπέραστη η ελληνική ασπίδα – Να το έχουν καλά στο μυαλό τους»

05.11.2022 09:39
oikonomou1010_new

Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως η Αθήνα απαντά στις προκλήσεις της Άγκυρας με σταθερή στρατηγική, γνώση και επαγγελματισμό.

«Αποδεικνύουμε ότι όλη αυτή η τακτική (της Τουρκίας) να μας φοβίσει, τρομοκρατήσει, πανικοβάλει, δεν έχει αποδώσει», επισήμανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, ανιστόρητους ισχυρισμούς και ψέματα, οικοδομώντας παράλληλα σημαντικές συμμαχίες σε όλα τα διεθνή φόρα.

«Όσο συνεχίζει τις απειλές και τα ψέματα, η εμβέλεια – δεν είναι τυχαία η λέξη εμβέλεια, των απόψεών του θα συρρικνώνεται ενώ η εμβέλεια των απόψεών μας (…) στο εξωτερικό συνεχώς θα αυξάνεται», επισήμανε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε αρραγές το εσωτερικό μέτωπο έναντι της Τουρκίας και στάθηκε ιδιαίτερα στην επιλογή ενίσχυσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων «ώστε να μπορούν με μεγάλη αποτελεσματικότητα να αποτρέψουν την οποιαδήποτε πρόκληση».

Επιπλέον, τόνισε ότι η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και το γεγονός ότι η Αθήνα έχει το διεθνές δίκαιο με το μέρος της, συγκροτεί μια ασπίδα που είναι αδιαπέραστη και αυτό είναι κάτι που πρέπει «να το έχουν καλά στο μυαλό τους» στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση MRB: Μόλις το 38% θέλει νέες εκλογές αν δεν προκύψει αυτοδυναμία (Video)

Σκληρή αντιπαράθεση Βόζεμπεργκ με Σοφί ιντ Βελτ για τις υποκλοπές

Νάσος Ηλιόπουλος: Ποτέ ξανά μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν μαζικές παρακρατικές παρακολουθήσεις υπό τον πρωθυπουργό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:04