search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 23:40
MENU CLOSE

Στέλιος Παρλιάρος: «Τους ήρθε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι με έναν σεφ»

05.11.2022 17:01
parliaros

Για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για τον ίδιο και το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου, και όχι μόνο, μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ.

«Στην αρχή με ενόχλησε. Είπα έλεος. Σε μια συνέντευξη πρόσφατα είπα το παιδί του Φώτη θα παντρευτεί κι ακόμα θα λένε ότι είναι δικό μου», εξήγησε.

»Με τον Φώτη είμαστε πολύ φίλοι και γίναμε από την εκπομπή “Σαν το σπίτι σας” πριν 22 χρόνια και τη Μαρία. Κάναμε και κάνουμε πολλή παρέα, έτυχε ο Φώτης να κάνει το παιδί και με γεια του και χαρά του. Επειδή τους ήρθε ότι με ένα σεφ είναι ο Φώτης κ.λ.π. κι είπαν ποιος είναι αυτός ο σεφ; Ο Παρλιάρος. Αν θα γκουγκλάρεις τώρα αμέσως κάτω από τον Φώτη είναι Παρλιάρος», εξήγησε.

«Το διαχειρίστηκα πολύ ψύχραιμα και πολύ καλά. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο κολλητός κι επειδή είναι κι αυτός στην τηλεόραση πρέπει να είναι μαζί το παιδί. ‘Ελεος. Μπαίνουν στην προσωπική σου ζωή, που εγώ δεν δίνω δικαιώματα. Ήμουν σε μία εκδήλωση στις αρχές που έγινε αυτό στα Γιάννενα, που ένα μικρό κοριτσάκι με θαύμαζε, κι ήμασταν σε ένα σούπερ μάρκετ και μου λέει το παιδάκι σας τι κάνει; Της λέω ότι δεν έχω παιδάκι τι λέτε και μου λέει εσείς ε τον Φώτη; Λέω είναι λάθος», ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Διαβάστε επίσης:

Ουγγαρέζος σε Χρηστίδου: «Να είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω;» (Video)

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο – Ντενίς Σεβέρο: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν ξανά γονείς

Χρήστος Δάντης: «Της κοντής τσ@@@@@ς, της φταίνε οι τρίχες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.10.2025 23:39