search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:12
MENU CLOSE

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα Α21 – Πότε πληρώνεται η 5η δόση

07.11.2022 12:27
ΟΠΕΚΑ: Επίδομα έως 600 ευρώ - Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια  - Media

Το απόγευμα (6 μ.μ.) της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το Επίδομα Παιδιού.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της πέμπτης δόσης.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε ανακοίνωσή του, η καταβολή της πέμπτης δόσης θα πραγματοποιηθεί την 30ή Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.  Μέχρι τότε, οι δικαιούχοι του επιδόματος μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το επίδομα παιδιού.

Πότε πληρώνεται η 5η δόση

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, η πέμπτη δόση για το Επίδομα παιδιού 2022 θα καταβληθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα, σε όσους έχουν υποβάλλει την αίτηση Α21 και έχει εγκριθεί.

Όπως γίνεται κάθε φορά, τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Δηλαδή, από το απόγευμα της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα myΘέρμανση για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και τα ποσά (Video)

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι τις 11 Νοεμβρίου

Σταϊκούρας: Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Ecofin – Η ατζέντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:11