search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:44
MENU CLOSE

Σερ: Νέο ειδύλλιο για την τραγουδίστρια – Η απάντηση για τον κατά 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

07.11.2022 10:44
cher-new

Τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρτς επιβεβαίωσε η Σερ, το Σάββατο μέσω του Twitter, καθώς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του αγαπημένου της μαζί με ένα emoji καρδιάς.

Η 76χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο 36χρονος της φέρεται «σαν βασίλισσα», επισημαίνοντας ότι η διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους δεν την πτοεί…

«Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά» είπε για τα 40 χρόνια που τη χωρίζουν από τον αγαπημένο της τον οποίο έχει ήδη συστήσει στην οικογένειά της.

Ένας θαυμαστής της ζήτησε να επιβεβαιώσει τη σχέση, πράγμα που έκανε με μια σειρά από emojis, αποκαλύπτοντας ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο μήνα.

«Δεν μας υπερασπίζομαι. Όσοι μας μισούν θα μας μισούν παρόλο που είμαστε ευτυχισμένοι και δεν ενοχλούμε κανέναν» απάντησε η τραγουδίστρια στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Ο Αλεξάντερ είναι περισσότερο γνωστός από το γεγονός ότι είχε σχέση με την πρώην του Κάνιε Γουέστ, Άμπερ Ρόουζ, 39 ετών, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι 3 ετών.

Τον Αύγουστο, η Άμπερ κατηγόρησε τον παραγωγό ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικές γυναίκες, ενώ αργότερα ο ίδιος παραδέχτηκε μέσω των social media ότι την απατούσε.

Ωστόσο, η Σερ αγνόησε τις ανησυχίες των θαυμαστών της, απαντώντας: «Είμαι ερωτευμένη, δεν τυφλώνομαι από αυτό».

Η Σερ είναι δύο φορές διαζευγμένη και έχει έναν γιο, τον 53χρονο Σαζ Μπόνο τον οποίο έχει αποκτήσει με τον αείμνηστο πρώην σύζυγό της Σόνι Μπόνο.

Η τγραγουδίστρια απέκτησε έναν ακόμη γιο, τον Ελάια Μπλου Άλμαν, 46 ετών σήμερα, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο που έκανε με τον αείμνηστο τραγουδιστή Γκεργκ Άλμαν και ο οποίος διήρκησε από το 1975 έως το 1978.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σερ επιλέγει να έχει στο πλευρό της μικρότερους άνδρες. Παλιότερα έχει βγει με τον Ρον Ζίμερμαν, ο οποίος είναι 12 χρόνια μικρότερός της, τον Τομ Κρουζ όταν εκείνος ήταν 23 ετών και εκείνη 38, αλλά και τον Ρίτσι Σαμπόρα των Bon Jovi, ο οποίος είναι 13 χρόνια μικρότερός της.

Διαβάστε επίσης:

Νικ Κάρτερ: Ξέσπασε για τον θάνατο του μικρού του αδερφού – Άρχισε να κλαίει με λυγμούς πάνω στη σκηνή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον θάνατο της σκυλίτσας της (Photo)

Χάρις Αλεξίου: Το επικό τρολάρισμα στον εαυτό της μέσω Instagram (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06