search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:13
MENU CLOSE

Νικ Κάρτερ: Ξέσπασε για τον θάνατο του μικρού του αδερφού – Άρχισε να κλαίει με λυγμούς πάνω στη σκηνή

07.11.2022 09:09
nic-karter-new

Με λυγμούς πάνω στη σκηνή άρχισε να κλαίει ο Νικ Κάρτερ, το βράδυ της Κυριακής, ξεσπώντας μια μέρα μετά την είδηση ότι ο αδελφός του Άαρον βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Ο 42χρονος τραγουδιστής που αυτή την περίοδο κάνει την προγραμματισμένη του περιοδεία με το συγκρότημά του, τους Backstreet Boys συγκινήθηκε ενώ τραγουδούσε το «Show Me The Meaning of Being Lonely» μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έσπευσαν στη σκηνή να τον αγκαλιάσουν και να τον στηρίξουν.

«Απόψε έχουμε βαριά καρδιά, γιατί χάσαμε ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας χθες», είπε ο Κέβιν Ρίτσαρντσον απευθυνόμενος στους θαυμαστές του και πρόσθεσε: «Θέλαμε απλώς να βρούμε μια στιγμή στη συναυλία μας για να τον τιμήσουμε. Είναι μέλος της οικογένειάς μας και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι Backstreet Boys είχαν ενημερώσει ότι παρά το πένθος τους η συναυλία θα γινόταν κανονικά.

«Απ’ όσο μου είπαν η συναυλία θα γίνει και θα είμαι εκεί απόψε. Αλλά θα πρότεινα να ελέγξετε τις επίσημες ιστοσελίδες για να είστε σίγουροι σε περίπτωση που αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας και ας προσευχηθούμε όλοι για τον Νικ και την οικογένειά του» έγραψε ο Knowle DJ στο Instagram.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Nικ είχε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με τον αδερφό του λέγοντας ότι η καρδιά του έχει ραγίσει παρά την περίπλοκη σχέση τους…

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Παρόλο που ο αδελφός μου και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου γι’ αυτόν δεν έσβησε ποτέ. Πάντα κρατούσα την ελπίδα ότι με κάποιο τρόπο, κάποια μέρα θα ήθελε να βαδίσει σε ένα υγιές μονοπάτι και τελικά θα έβρισκε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Μερικές φορές θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι για μια απώλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια είναι ο πραγματικός κακός εδώ. Θα μου λείψει ο αδελφός μου περισσότερο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε αγαπώ Chizz. Τώρα μπορείς επιτέλους να έχεις την ηρεμία που δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις εδώ στη γη….Σ’ αγαπώ αδελφούλη μου» έγραψε για λεζάντα στις φωτογραφίες τους.

Διαβάστε επίσης:

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον θάνατο της σκυλίτσας της (Photo)

Χάρις Αλεξίου: Το επικό τρολάρισμα στον εαυτό της μέσω Instagram (Photo)

Γερμανού για τη συνέντευξη Σπυροπούλου: «Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία στην Κωνσταντίνα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12