search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:17
MENU CLOSE

Yποκλοπές: Aνικανότητα καταλογίζουν ΤΑ ΝΕΑ στον Μητσοτάκη (Photo)

08.11.2022 09:32
tanea new

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αδυναμία, απορίες και ανικανότητα» αναφερόμενα στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 κυκλοφορούν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.

Η εφημερίδα, που τα τελευταία τρία και πλέoν χρόνια δεν μας είχε συνηθίσει σε αντιπολιτευόμενους τίτλους αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «η χθεσινή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται πολλά παράνομα λογισμικά αλλά όχι από τηην ΕΥΠ, ούτε από τον ίδιο προσωπικά αποτελεί μια προσπάθεια να απαλλάξει την κυβερνησή του από τις ευθύνες της για τις παρακολουθήσεις πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων»

Σημειώνεται ότι ο  πρωθυπουργός αναφερόμενος στον εκδότη της εφημερίδας Βαγγέλη Μαρινάκη ανέφερε ότι οι «επιχειρηματίες των ΜΜΕ δεν είναι ούτε υποβολείς της κυβέρνησης, ούτε φορείς των δικών τους συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι».

Διαβάστε επίσης

Google Doodle: Η Google τιμά την καλύτερη ποπ τραγουδίστρια της Βρετανίας (Video/Photo)

Υποκλοπές: Έντονη η ανησυχία των δημοσιογραφικών Ενώσεων – Ζητούν παρέμβαση της Σακελλαροπούλου

Νέα ταυτότητα στην Εφημερίδα των Συντακτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:17