search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:53
MENU CLOSE

Τι θα γράψουν τα γκάλοπ, τα λεφτά έρχονται για την ΤΕΡΝΑ και αλλάζει η… ταχύτητα στην Αττική Οδό

10.11.2022 07:50
mazimou_mitsotakis

Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στον χειμώνα –τι βαθιά δηλαδή, καλοκαίρι έχουμε ακόμα– τόσο φουντώνει η προεκλογική αντιπαράθεση που κάθε άλλο προδίδει ότι εκλογές θα έχουμε τον Ιούνιο.

⁃ Οι εκλογές είναι βέβαιο ότι θα γίνουν νωρίτερα. Μάρτη, Απρίλη οπωσδήποτε, απλώς οι ημερομηνίες παίζονται στο μυαλό του πρωθυπουργού. Λίγο η ακρίβεια –τι λίγο, πολύ– λίγο ο Πάτσης, λίγο οι υποκλοπές (που εδώ έχουμε ακόμα πολύ δρόμο), οι κυλιόμενες μετρήσεις δείχνουν μια μείωση της διαφοράς ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά είπαμε, Θα δούμε πολλά σκαμπανεβάσματα, ακόμα.

⁃ Σε αυτό το κλίμα, σε ό,τι αφορά την κυβερνητική σταθερότητα μετά από τις εκλογές, δημιουργείται ένα κλίμα αβεβαιότητας σε διάφορους επενδυτές. Υπάρχουν όμως και project που έχουν πάρει τον δρόμο τους.

⁃ Στην ενέργεια το deal με την ΤΕΡΝΑ και το αυστραλιανό Fund βαίνει προς το τέλος, αλλά μαθαίνω ότι δεν θα είναι μόνο ένας ο επενδυτής που θα μπει σε αυτό το μαγαζί.

⁃ Για την σύμβαση της παραχώρησης της Αττικής Οδού ο Μητσοτάκης ζήτησε από το δίδυμο των Υποδομών Καραμανλή-Καραγιάννη, να προχωρήσουν οι διαδικασίες τάχιστα. Οπότε, φωτιά στα τόπια για την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ η οποία το τελευταίο διάστημα δεν θα έλεγε κανείς, ότι σκίζει σε προγραμματισμό.

⁃ Σε ό,τι αφορά το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών να σας πούμε ότι οι επόμενες αποκαλύψεις δεν θα έρθουν μόνο από δημοσιεύματα, αλλά από τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης στη Βουλή. Οι αποκαλύψεις στο κοινοβούλιο –αν είναι δεμένες– είναι ένας πιο ασφαλής τρόπος για να ξεπεράσει κάνεις τα εμπόδια του απορρήτου.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός δεν έρχεται στις υποκλοπές, τα μυστικά γκάλοπ, τα ναι και τα όχι των συνεργασιών

Οι πέντε αστερίσκοι της συνέντευξης Μητσοτάκη, τα γκάλοπ που έρχονται και τα αλισβερίσια σε τράπεζες και λιμάνια

Αναμείνατε στο ακουστικό σας για το… Predator

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51