Φως στο τούνελ: Μήνυμα για βόμβα στο στούντιο - Νικολούλη: «Ας αφήσουμε στην άκρη τέτοια παιχνιδάκια» (Video)
Ένα μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γίνεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και εξέταζε την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη.
«Αχ θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη.
Όλα τα έχω ακούσει αλλά είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά».
«Λες και κωλώνουμε εμείς για μία βόμβα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.
Διαβάστε επίσης:
Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)
Μίνα Αδαμάκη: «Μία… Χάρις στην αιωνιότητα» – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Mega