search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:33
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας για την διακομιδή 6χρονου στο Ιπποκράτειο – Είχε πνιγεί από το φαγητό

14.11.2022 21:18
Ippokrateio thessaloniki876- new

Αγώνα δρόμου έκαναν οι αστυνομικοί για την άμεση διακομιδή 6χρονου αγοριού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας.

Δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «Ζ» και περιπολικά της Άμεσης Δράσης συνόδευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε από την Ευκαρπία στο Ιπποκράτειο το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε υποστεί εισρόφηση την ώρα του φαγητού (πνιγμό).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το παιδάκι υπέστη εισρόφηση την ώρα του φαγητού και επεισόδιο σπασμών. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Γ’ Παιδιατρική Κλινική και του χορηγείται οξυγόνο και κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινούπολη: «Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος, ήμουν πεσμένη στο έδαφος» λέει η Ελληνίδα τραυματίας της έκρηξης (Video)

Αργυρούπολη: Συγκινεί η μητέρα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της – «Μου έλεγαν ότι δεν θα ζήσει» (Video)

Κωνσταντινούπολη: Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές – Σήμα της Ιντερπόλ ότι ύποπτος για το μακελειό βρίσκεται στη Βουλγαρία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12