search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:18
MENU CLOSE

Μάνος Παπαγιάννης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου: «Έχω καταστραφεί επαγγελματικά, οικονομικά» (Video)

15.11.2022 14:28
papagiannis-paylidoy_new

Σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε καταγγείλει η Σοφία Παυλίδου στα παρασκήνια της παράστασης «Πετάει-πετάει», το 2018.

Η Σοφία Παυλίδου είχε μηνύσει τον ηθοποιό για απλή σωματική βλάβη, ενώ τρεις μήνες μετά, τη μήνυσε και εκείνος για επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Σύμφωνα με το Πρωινό, στην απολογία του ο Μάνος Παπαγιάννης, ανέφερε τα εξής:

«Ο Καλυβάτσης ήρθε και μου είπε τότε “Η μ… θα έχει τα νεύρα της”. Μου είπε ότι το έκανε επίτηδες και δεν είπε την ατάκα. Εγώ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα, ότι κάποιος ηθοποιός θα έκανε τέτοιο πράγμα. Έτσι όπως ήμουν φωνάζω την Παυλίδου. Εκείνη ήρθε και τη ρώτησα “γιατί ρε Σοφία;”. Μου είπε με έντονο ύφος: “Έτσι, δεν ήθελα, δε μου βγήκε” και πάει να φύγει. Της λέω “τι εννοείς δε σου βγήκε;”. Μου λέει αυτά είναι μαλ… δικές σου, δεν είναι στο έργο. Δεν το ξαναλέω αυτό, να πας να γα…”.

Στην πορεία ανέβηκα πάνω, βριζόμασταν και η Παυλίδου φεύγει. Πριν κλείσει την πόρτα μου λέει “να πας να γα…”. Ανοίγω την πόρτα και της λέω “μην μου κλείνεις εμένα την πόρτα” και μου επιτέθηκε με τα χέρια της στο πρόσωπο. Δεν την έσπρωξα, δεν έκανα κάτι. Γενικά αποφεύγω τους γιατρούς και δεν το θεώρησα κάτι σοβαρό ώστε να επισκεφτώ γιατρό. Δε σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εναντίον μου σε μια δίκη πέντε χρόνια μετά. Ο Καλυβάτσης όταν πήγε να κλείσει αυτή τη δουλειά τον ρώτησαν τι χρήματα θέλει.

Η ερώτησή του ήταν “πόσα χρήματα παίρνει ο Μάνος;”. Τότε γύρισε η παραγωγή και του είπε ότι παίρνω 1.800 ευρώ. Τότε εκείνος απάντησε ότι θέλει να πάρει 1.801 ευρώ. Είχα υποσχεθεί ότι την επόμενη θα πάρω τηλέφωνο τη Παυλίδου να ζητήσω συγγνώμη. Μετά ήρθε η αστυνομία να με συλλάβει. Εκεί κατάλαβα πως τα πράγματα έχουν πάρει μεγάλη έκταση. Δε μπορούσα να ζητήσω συγγνώμη.

Όλη η ατμόσφαιρα εκείνη την περίοδο ήταν τρομακτική. Μου είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά, έχω καταστραφεί επαγγελματικά, οικονομικά. Κανένας δε θέλει να δουλέψει μαζί μου. Η σύζυγός μου τρέμει και μόνο στο άκουσμα της Σοφίας Παυλίδου. Η κόρη μου η μεγάλη αγχώνεται πάρα πολύ. Έχω αντιμετωπίσει μεγάλο Γολγοθά. Δε θα ήθελα το θέμα να πάει στο Εφετείο και να μπει οριστική ταφόπλακα. Θα καταστρέψουν τα όνειρά μου. Ο γιος μου με ρώτησε όταν γύρισα τις προάλλες στο σπίτι “τι βγήκες;”. Θέλω να γυρίσω σπίτι και να του πω “βγήκα αθώος”».

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Κριάρι κουτούλησε και σκότωσε τον βοσκό του (Video)

Oδηγούσε για 20 χρόνια χωρίς δίπλωμα: «Βιάζομαι, δεν έχω υπομονή» είπε για τις παραβάσεις που έκανε (Video)

Καρδίτσα: Πέρασε τον φίλο του για… αγριογούρουνο και τον σκότωσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:17