search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Βραβεία Grammy 2023: Beyoncé, Kendrick Lamar και Adele συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες (Video)

15.11.2022 19:59
grammy

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη οι υποψηφιότητες εν όψει των 65ων βραβείων Grammy και τα «βαριά» ονόματα της μουσικής βιομηχανίας Adele, Lizzo, Bad Bunny και Harry Styles πρόκειται να αναμετρηθούν.

https://twitter.com/etnow/status/1592573107684114438

Η πρώτη κατηγορία που αποκαλύφθηκε ήταν η καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία.

Η Beyoncé, ο Kendrick Lamar και η Adele θα διεκδικήσουν πολλά βραβεία στα 65α βραβεία Grammy.

Η Beyoncé ηγήθηκε όλων των υποψηφίων φέτος, κερδίζοντας εννέα υποψηφιότητες για το διάσημο άλμπουμ της, Renaissance. Το Mr. Morale and the Big Steppers του Lamar τον βοήθησε να κερδίσει οκτώ υποψηφιότητες, ενώ η Adele και η Brandi Carlile ισοφάρισαν με επτά για τους δίσκους τους, 30 και In These Silent Days, αντίστοιχα.

Και οι τέσσερις καλλιτέχνες, και τα προαναφερθέντα άλμπουμ τους, είναι για το άλμπουμ της χρονιάς, μαζί με το δίσκο επιστροφής των ABBA Voyage, Good Morning Gorgeous της Mary J. Blige, Music of the Spheres των Coldplays, Lizzo’s Special, Harry’s House του Harry Styles και Το Un Verano Sin Ti του Bad Bunny. Η υποψηφιότητα για τον Bad Bunny είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα άλμπουμ από το χώρο της μουσικής λάτιν είναι ποτέ υποψήφιο για το άλμπουμ της χρονιάς.

Οι Beyoncé, Adele, Lamar και Carlile είναι επίσης υποψήφιοι για τον Δίσκο της Χρονιάς για τα “Break My Soul”, “Easy on Me”, “The Heart Part 5” και “You and Me on the Rock” (με τη συμμετοχή του Lucius). αντίστοιχα. Η υπόλοιπη κατηγορία περιλαμβάνει το “Don’t Shut Me Down” των ABBA, το “Good Morning Gorgeous” της Blige, το “Woman” της Doja Cat, το “Bad Habit” του Steve Lacy, το “About Damn Time” της Lizzo και το “As It Was” του Styles.

Nωρίτερα φέτος η ακαδημία έκανε κάποιες σημαντικές προσθήκες με πέντε νέες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδοποιού της χρονιάς για να τιμήσει τον καλύτερο συνθέτη και ένα ειδικό βραβείο για το τραγούδι για κοινωνική αλλαγή.

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες:

Τα βραβεία Grammy θα απονεμηθούν στις 5 Φεβρουαρίου 2022 στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης:

Βιέννη: Ακτιβιστές για το κλίμα πέταξαν μαύρο υγρό σε αριστούργημα του Κλιμτ (Video)

Ερντογάν: Ευχαριστεί τώρα Ελλάδα και ΗΠΑ για τη στήριξή τους μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Διαβεβαίωση Μπάιντεν σε Ερντογάν: Συνεχίζω να στηρίζω τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:08