search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:58
MENU CLOSE

Σασμός: Θα παντρευτούν Αστέρης και Αργυρώ; Τι απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης (Video)

16.11.2022 09:53
aygoystidis-new

Στην εκδήλωση για τα θεατρικά βραβεία κοινού βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος κλήθηκε να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με τη σειρά Σασμός όπου πρωταγωνιστεί.

Ο τηλεοπτικός Αστέρης δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρεις για την εξέλιξη της ιστορίας, ωστόσο, και ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να είναι μαζί με την Αργυρώ στο μελλον. Μιλώντας για την πορεία του έργου και για μια ενδεχόμενη τρίτη σεζόν, ο ηθοποιός τόνισε ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει όταν θα βρίσκεται στην κορύφωση του.

«Αν δεν βλέπατε ποτέ ξανά μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι ότι θα τους δείτε, ναι», είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου ανάμεσα στους δύο ήρωες, τόνισε:

«Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή ή ερωτικό σμίξιμο. Αυτά δεν τα ξέρουμε ακόμα. Ούτε το τέλος».

«Δεν ξέρω αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ωραίο όμως, να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του», είπε κλείνοντας για την πορεία της σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουτσελίνη και Κουσουλού

The Crown: Ποια σκάνδαλα της βρετανικής μοναρχίας «παρέλειψε» η 5η σεζόν

Υποκλοπές: Η απάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην ΕΣΗΕΑ -«Έχω τοποθετηθεί για τις παρακολουθήσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:57