search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:25
MENU CLOSE

Μαντζουράνης για υποκλοπές: «Μία μήνυση» ζητεί από όσους βιάζονται για να «δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος» (Video)

17.11.2022 15:46
mantzouranis-vaxevanis

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Μαντζουράνη, δικηγόρου του Κώστα Βαξεβάνη αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο κ. Μαντζουράνης έχει υποστηρίξει πως αφού τα γραφεία της Intellexa έκλεισαν, μεταφέρθηκαν και αυτό σημαίνει πως «υπάρχει αδυναμία κτήσης ή ανάκτησης των αποδείξεων», τη λύση θα μπορούσαν να δώσουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στις παράνομες πράξεις. Ο επικεφαλής του Τμήματος Δικαιοσύνης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έχει επισημάνει πως «τρία πρόσωπα προτίθενται να αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο, στην δικαιοσύνη, δηλαδή ποιοι έδιναν τις εντολές για τις παρακολουθήσεις και ποιο χρονικό διάστημα διέπρατταν ως δράστες τις υποκλοπές».

Μιλώντας στο Kontra, κάλεσε, με αφορμή την κατάθεση του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για την υπόθεση, όλους όσους τον αμφισβητούν να υποβάλλουν μήνυση. «Όποιος ασφισβητεί, όποιος βιάζεται να του υποβάλλουν μία μήνυση», όπως είπε, για να μπορέσει «να δείξει τα στοιχεία χωρίς να έχει ποινική ευθύνη», σημειώνοντας με νόημα πως «και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης βυθίζει τη δημοκρατία στον ζόφο των υποκλοπών – Πλησιάζει το πολιτικό του τέλος

Άδωνις για αντικλεπτικά στα βρεφικά γάλατα: «Φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους» (video)

Μητσοτάκης από Άμφισσα: «Δεν μας αξίζει ένας νέος διχασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06