search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:06
MENU CLOSE

Ακρότητες από Σοϊλού: Οι ΗΠΑ πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία – «Ενδιάμεσοι» η Ελλάδα, οι Κούρδοι και η …Ταϊβάν

18.11.2022 18:35
suleiman_soily_new

Σε ένα ακραίο παραλήρημα επιδόθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, βάζοντας στο στόχαστρό του τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι κρύβονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.

Επιπλέον, ο Σοϊλού χαρακτήρισε ως «ενδιάμεσους» των διεθνών συμφερόντων των Αμερικανών την Ελλάδα, τους Κούρδους αλλά και την… Ταϊβάν.

«Οι ΗΠΑ κανονίζουν τα σχέδια τους με την Κίνα μέσω της Ταϊβάν, τους λογαριασμούς τους στα Βαλκάνια μέσω της Ελλάδας, και τους λογαριασμούς τους στη τη Μέση Ανατολή μέσω του PKK/PYD» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Οι ΗΠΑ πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις» 

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ευθέως, πως οι ΗΠΑ είναι πίσω από το τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία, παρά το γεγονός ότι ο Ερντογάν υιοθέτησε ηπιότερη στάση.

Υπενθυμίζεται πως ο Σοϊλού ήταν αυτός που δεν δέχτηκε τα συλλυπητήρια των ΗΠΑ για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας την αντίδραση του Λευκού Οίκου που μίλησε για ανεύθυνη στάση.

Διαβάστε επίσης:

Η Μόσχα καταγγέλλει ότι οι Ουκρανοί εκτέλεσαν αιχμαλώτους (Photo/Video)

O Τζεφ Μπέζος «καρφώνει» το θεσμό της Black Friday – «Μην ψωνίσετε»

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στις φυλακές Μαρμαρά 17 ύποπτοι για τη βομβιστική επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:05