search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Maestro: Ο Παπακαλιάτης παρουσιάζει το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά και το Twitter «χειροκροτά» (Video)

18.11.2022 11:05
gkei-fili-new

Ο κρυφός έρωτας του Σπύρου με τον Αντώνη εκδηλώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Maestro με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από 19 χρόνια.

Όταν, 19 χρόνια πριν, ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», το ΕΣΡ είχε επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Μετά από δύο δεκαετίες σχεδόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, ο Σπύρος και ο Αντώνης φαίνεται να βάζουν πάνω από όλους και ΄9ολα τον έρωτά τους, αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που ορθώνεται μπροστά τους.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν, για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενδίδοντας στον έρωτά τους.

Το κοινό «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι -αν και λιγότεροι- που σχολίασαν αρνητικά.

Τα σχόλια στο Twitter

Το «Maestro», έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και πήρε και το εισιτήριο για το Netflix, στο οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 19 Δεκεμβρίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο, με τίτλο «La famiglia», αφηγητής ήταν ο σκληρός πατέρας της Κλέλιας, Φάνης Μουρατίδης.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Παυλόπουλος: «Τα… πετάω όλα έξω!» (video)

ΣΚΑΪ: Αγόρασε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς

MasterChef: Επιστρέφει για έβδομη σεζόν πιο δυναμικό από ποτέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:55