search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Salt Bae: Aστρονομικός λογαριασμός σε εστιατόριό του – Θα μπορουσες να αγοράσεις διαμέρισμα (Photo/Video)

18.11.2022 10:17
salt new

Eίπαμε να πάει κανείς σε ένα ακριβό εστιατόριο. Είπαμε να απολαύσει πολυτελές περιβάλλον και εξεζητημένες γεύσεις.  Αλλά μέχρι ενός ορίου.

Αυτό το όριο το ξεπέρασε μια παρέα 14 ατόμων που έκανε ένα αστρονομικό λογαριασμό σε ένα από τα εστιατόρια του Νουσρέτ Γκιοκτσέ στο Άμπου Ντάμπι.

Κρατηθείτε! Ο λογαριασμός έφτασε τα 161.000 ευρώ. Δηλαδή όσο κοστιζει ένα διαμέρισμα λίγων ετών σε μια καλή περιοχή της Αθήνας.

 Ο ίδιος ο Νουσρέτ προφανώς το θεώρησε επιτευγμα και ανέβασε τη σχετική απόδειξη στα social media.

Μάλιστα, ο Salt Bae (όπως είναι το παρατσούκλι του) στη συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε, σχολίασε πως «η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή», όμως αυτό δεν πτόησε όσους τον ακολουθούν να του ρίξουν τρελό κράξιμο.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως τον λογαριασμό αυτό τον έκανε – όπως είπαμε – μία παρέα 14 ατόμων, τα οποία προφανώς για να βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι – στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – και να επισκέπτονται το συγκεκριμένο εστιατόριο, έχουν μία οικονομική άνεση…

Και πάλι όμως… Μιλάμε για λογαριασμό που αντιστοιχεί σε 11.500 ευρώ το άτομο.

Για αυτό και όλοι τον κριτικάρουν για το γεγονός οτι επιδεικνύει και υπερηφανεύεται για κάτι που είναι απλησίαστο για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Ποιος είναι ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ (γεννήθηκε το 1983), είναι Tούρκος σεφ και εστιάτορας κουρδικής καταγωγής.

Έγινε ευρύτερα γνωστός τον Ιανουάριο του 2017, μέσα από μια σειρά βίντεο στο Διαδίκτυο όπου τον δείχνουν να κόβει το κρέας και να πασπαλίζει το αλάτι με το δικό του τρόπο.

Τα πιάτα που σερβίρονται στα εστιατόρια του Γκιοκτσέ που έχουν λάβει ανάμεικτες κριτικές και έχουν περιγραφεί ως «πανάκριβα» – γιατί άραγε;

Ο Νουσρέτ έχει ανοίξει εστιατόρια στο Αμπού Ντάμπι, στο Ντουμπάι, στη Ντόχα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και τη Μύκονο

Διαβάστε επίσης

Δημιουργήθηκε το πρώτο έμβρυο γαϊδάρου με εξωσωματική

ΗΠΑ: «Συνταγή» Facebook και από την Amazon – Ετοιμάζεται για 10.000 απολύσεις

James Webb: Εντόπισε δύο από τους πιο παλαιούς, μακρινούς και απρόσμενα φωτεινούς γαλαξίες (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50