search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:17
MENU CLOSE

Βόλος: Έσπασε με… κουτουλιά τα δόντια του πεθερού του

18.11.2022 09:24
PERIPOLIKO_ASTHENOFORO

Καταδικάστηκε χθες ο «νταής» που έσπασε τα δόντια του πεθερού του, μέσα στο σπίτι του δεύτερου στον Βόλο, τον Απρίλιο του 2020.

Όπως αναφέρει το gegonotanews, ο δράστης αναζητούσε την πρώην γυναίκα του στο σπίτι του πεθερού του και οταν εκείνος δεν του άνοιξε, πήδηξε στο μπαλκόνι και μπήκε στον ισόγειο χώρο της κατοικίας.

Ο 43χρονος μάλωσε με τον 67χρονο πεθερό του για την βίαιη εισβολή στο σπίτι και ο δεύτερος απείλησε να καλέσει την αστυνομία.

Την ώρα που μάλωναν ο 43χρονος κουτούλησε τον πεθερό του, με αποτέλεσμα να του σπάσουν δόντια και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για ράμματα στα χείλη.

Τι ισχυρίστηκε

Ο κατηγορούμενος χθες στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως ο πεθερός του χτύπησε όταν επάνω στον καβγά παραπάτησε και… σκόνταψε σε ένα τραπεζάκι.

Μάλιστα υπέρ του κατηγορούμενου κατέθεσε και μια φίλη του, η οποία υποστήριξε πως δεν υπήρξε εισβολή του 43χρονου στο σπίτι του πεθερού του καθώς εκείνη τον είχε συναντήσει λίγα λεπτά νωρίτερα έξω από ένα… σουβλατζίδικο και την ενημέρωσε πως πήγαινε να συναντήσει τα πεθερικά του γιατί τον είχαν καλέσει για συζήτηση.

Ούτε η μαρτυρία της έπεισε το δικαστήριο και επέβαλε στον 43χρονο ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, για το επεισόδιο.

Χθες στο μεταξύ καταδικάστηκε από το Τριμελές και ένας κρατούμενος των φυλακών, που απειλούσε να σκοτώσει την γυναίκα του σε περίπτωση που έβρισκε νέο σύντροφο.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΘ: Αστυνομικός ρίχνει δακρυγόνο σε κλειστό χώρο (video)

Νέα δίωξη στους κατηγορούμενους για εμπρησμούς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

«Κιβωτός του Κόσμου»: Καταγγελία και για άγριους ξυλοδαρμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32