search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Milliyet: «Μήνυμα» στην Ελλάδα η στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία

20.11.2022 14:02
Tajip Erdogan_new

Για μήνυμα στην Ελλάδα και τις χώρες που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία κάνει λόγο η φιλοκυβερνητική «Milliyet», λίγες ώρες μετά την εντολή Ερντογάν για νυχτερινή επιδρομή σε Συρία και Ιράκ.

«Η αεροπορική επιχείρηση είναι επίσης ένα μήνυμα προς την Ελλάδα: Δεν είναι άσκηση, είναι γεγονός», αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Η «Milliyet» φιλοξενεί δηλώσεις του Αμπντουλάχ Αγάρ, ειδικού αναλυτή σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, ο οποίος κάνει λόγο για «ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα προς χώρες όπως η Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία».

Στη δημοσιότητα βίντεο με την εντολή Ερντογάν

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο με τη στιγμή που ο Ερντογάν δίνει εντολή στον Χουλουσί Ακάρ για επίθεση, ως αντίποινα για τη τρομοκρατική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Κυριακή 13η Νοεμβρίου.

Στο βίντεο, ο υπουργός Άμυνας δείχνει στον Τούρκο πρόεδρο χάρτη με τις περιοχές που θα γίνει η στρατιωτική επιχείρηση.

Ωστόσο, στο βίντεο ο χάρτης εμφανίζεται «θολός» για να μην φαίνονται τα σημεία.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σε πανηγυρικό τόνο δίνουν φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος υπογράφει τη διαταγή για το «σφυροκόπημα» κουδρικών στόχων στα βόρεια τμήματα του Ιράκ και της Συρίας.

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Καταστρέψαμε 89 κουρδικούς στόχους

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας δήλωσε σήμερα ότι 89 στόχοι, περιλαμβανομένων καταφυγίων και αποθηκών πυρομαχικών, καταστράφηκαν σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον βάσεων των Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ και στη βόρεια Συρία.

Διαβάστε επίσης:

Νύφη πιάνει να την κλέβει η πεθερά της την ημέρα του γάμου της και καλεί την αστυνομία

Κολοράντο: Μακελειό σε γκέι κλαμπ στις ΗΠΑ – Πέντε νεκροί, 18 τραυματίες

Ουκρανία: Η διαπραγμάτευση αυτή την περίοδο με τη Ρωσία ισοδυναμεί με «παράδοση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:54