search
ΚΥΡΙΑΚΗ 08.11.2026 16:50
MENU CLOSE

Λίτσα Διαμάντη: «Ποια είναι αυτή ρε;» – Η ερώτηση στον Χριστοδουλόπουλο όταν τραγούδησε το “Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος” με τη Βίσση

08.11.2026 16:40
xristodoulopoulos_vissi

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Μια άγνωστη ιστορία από την εποχή που ερμήνευσε το «Ένας Έρωτας Μεγάλος» με την Άννα Βίσση μοιράστηκε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Σε συνέντευξή του στο «For You», ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία της Άννας Βίσση, τη συνάντησή τους σε ένα ταξίδι στην Ατλάντα, αλλά και για την εκπομπή που παρουσίαζε η καλλιτέχνιδα «Με Αγάπη Άννα».

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μοιράστηκε την αντίδραση της Λίτσας Διαμάντη, όταν άκουσε την ερμηνεία το ντουέτο τους, δηλώνοντας: «Με την Άννα Βίσση συναντηθήκαμε τότε που ήταν στο “Με Αγάπη Άννα”. Πήγα εκεί, τραγούδησα. Πολύ καλή, πάρα πολύ καλή και τη λατρεύω, αλλά είναι και ο άλλος μεγάλος μουσικός ο άντρας της (σ.σ ο Νίκος Καρβέλας). Είχαμε πάει μαζί στην Ατλάντα και εκεί είπαμε το “Εδώ Υπάρχει Ένας Έρωτας Μεγάλος”. Το είπε τόσο καλά, γιατί μου είπε η Διαμάντη “ποια είναι αυτή ρε;”».

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Έχασε το σπίτι του στην Αιγιάλεια – Βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 10.000 ευρώ

«Ψυχή μου μοναδική, στολίδι του νοσοκομείου»: Συγκλονίζουν τα μηνύματα για την 36χρονη Μάγδα, που έφυγε λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Λεωφόρος Κηφισού: Καραμπόλα πέντε οχημάτων – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ρεύμα προς Λαμία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 08.11.2026 16:50