search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: «Αδειάζει» την Εύα Καϊλή – Ποιοι μιλούν για «ξένο σώμα»

23.11.2022 11:01
ANDROULAKISKAILI

Πρώτη φορά που η απόσταση που χωρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη με την Εύα Καϊλή έγινε τόσο εμφανής.

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη έλεγαν πως η κ. Καϊλή μετά και την χθεσινοβραδινή δήλωση του αρχηγού θα μπορούσε να θεωρηθεί «ξένο σώμα».

Σε συνέντευξη του στο BlueSky ο Νίκος Ανδρουλάκης ερωτηθείς σχετικά με την ομιλία της Εύας Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κατάρ, επισήμανε: «δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης. Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Καϊλή είπε από το βήμα της Ευρωπαϊκής Βουλής πως «Το Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα», την ώρα που η Δύση έχει ξεσηκωθεί για το ματωμένο Μουντιάλ.

Το ερώτημα είναι ένα: είναι η Εύα Καϊλή «ξένο σώμα» όπως πολλοί λένε ή επειδή είναι πολύ δημοφιλής μπορεί να πέσει νερό στο κρασί στις επόμενες ευρωεκλογές; Το σίγουρο είναι πως αν επιστρέψει η λίστα – όπως σύμφωνα με πληροφορίες – σκέφτεται να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύσκολα θα ανανεωθεί η ευρωπαϊκή θητεία της πρώην δημοσιογράφου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Τριπλό μέτωπο για παρακολουθήσεις, ακρίβεια και πλειστηριασμούς κόντρα στο «παντεσπάνι» Μητσοτάκη

Ανδρουλάκης: Στην όχθη του λαϊκισμού και του ελιτισμού οι Μητσοτάκης και Τσίπρας

Εντείνονται οι πιέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη για κάλπες τον Ιανουάριο – Πότε θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:59