search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται σε κίνδυνο (Videos)

23.11.2022 13:24
sasmos-marina-antonis-new

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Σασμού, με τη σειρά του Alpha να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Μαθιός προσπαθεί να πείσει το Νικηφόρο να μη συνεργαστούν με τον Ευθύμη Φαρμάκη τη στιγμή που η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου.

Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της.

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Πώς, όμως, θα το δεχτεί ο Παύλος;

Την άλλη μέρα, ο Αντώνης με την Μαρίνα ετοιμάζονται για ταξίδι στην Αθήνα, ωστόσο, το αυτοκίνητο του Αντώνη είναι “πειραγμένο” από ένα κακόβουλο χέρι κι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου: Το «πιόνι του Πούτιν», το «Αλάχ ου άκμπαρ» και η Πρεσβεία της… Γκεστάπο (video)

Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες στον ΑΝΤ1 και ο «γρίφος» των ταυτόχρονων μεταδόσεων

«Το Βήμα»: Το παρασκήνιο της παραίτησης Καρακούση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46