ΤΡΙΤΗ 25.11.2025 02:08
MENU CLOSE

Παγώνη: «Πάμε για Χριστούγεννα με κοκτέιλ γρίπης και κορωνοϊού - Εμβολιασμός και χρήση μάσκας» (video)

28.11.2022 15:47

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έκανε λόγο για… κοκτέιλ γρίπης και κορωνοϊού τα Χριστούγεννα, συστήνοντας εμβολιασμό και χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Για τα σχολεία, τόνισε πως «κάθε χρόνο υπάρχει έξαρση με τις ιώσεις, απλώς πλέον ασχολούμαστε περισσότερο λόγω του ότι συνυπάρχουν με τον κορωνοϊό».

«Τα παιδιά τη γλίτωσαν δύο χρόνια με τις μάσκες που φορούσαν στο σχολείο», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, συνέστησε στους πολίτες να έχουν πάντοτε μαζί τους μάσκα όταν πρόκειται να επισκεφτούν χώρους με πολύ κόσμο, ενώ για τον εμβολιασμό είπε: «Οι άνω των 60 πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό και αυτή την εβδομάδα να τελειώνουν και με το εμβόλιο της γρίπης, γιατί Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα υπάρχει έξαρση».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση: Στα «κόκκινα» οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αττικής λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Θεσσαλονίκη: Φρίκη από νέα καταγγελία για τη δομή ΑμεΑ – «Ζεμάτισαν το παιδί μου για συνετισμό» (Video)

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τον εμπρησμό στον Real Group

ΤΡΙΤΗ 25.11.2025 02:03
Exit mobile version