search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Κρήτη: Η ανάρτηση της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία της 21χρονης – «Θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω»

01.12.2022 18:58
emma- kriti87- new

Με μια συγκινητική ανάρτηση επέλεξε να αποχαιρετήσει την κόρη της η μητέρα της 21χρονης που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στη μέση του δρόμου.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της κόρης της, η οποία έγινε στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, η μητέρα της έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…», έγραψε η μητέρα της 21χρονης, που με τον θάνατό της πρόσφερε ζωή σε συνανθρώπους της δωρίζοντας τα όργανά της.

«Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου… ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα… Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», αναφέρει, κλείνοντας την δημοσίευσή της με δύο ραγισμένες καρδιές.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση

«Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Κουράγιο σε αυτούς τους υπέροχους γονείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση», είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας.

«Ο άγγελός σου έγινε και δικό μας παιδί… το πονέσαμε… και δε θα ξεχαστεί ποτέ.. εύχομαι να σου δίνει δύναμη από εκεί που είναι…», γράφει άλλος χρήστης.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί τον Ιούλιο στο Ρέθυμνο – Ανήκει σε 52χρονη που αγνοούνταν

Χριστούγεννα: Ανάβει το δέντρο στο Σύνταγμα – live

Κακοκαιρία «Άριελ»: 163 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:57