search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:10
MENU CLOSE

«Πρωταγωνιστές»: Μαρτυρίες και ομολογίες για σεξουαλική κακοποίηση στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη (photos/video)

01.12.2022 15:05
Πρωταγωνιστές_1

Τα φαινόμενα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης καθώς πυκνώνουν κινητοποιήσαν τους «Πρωταγωνιστές» και απόψε (1/12 – 00:30, Alpha) ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά απαντήσεις αν οι «βούρκοι» αυξήθηκαν ή απλώς έγιναν πιο ορατοί.

Στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν δύο παιδιά -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- που κατάφεραν να βγουν από τον «βούρκο» που τα είχαν ρίξει. Και οι μαρτυρίες τους συγκλονίζουν.

«Δεν ήξερα τι θα πει χάδι. Η μάνα μου δεν με είχε αγκαλιάσει ποτέ», «Κατέληξα να βλέπω σαν φίλους τους βιαστές μου. Δεν ήξερα τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», ομολογούν με ειλικρίνεια.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει και με δύο «γείτονες». Αυτούς που μονίμως κατηγορούμε και αναρωτιόμαστε «μα κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα;». 

Χρίστος Κρεμνιώτης

Ο Χρίστος Κρεμνιώτης, λοιπόν, και η Έλσα Πουλάκη αποκαλύπτουν στην κάμερα της εκπομπής όλα αυτά που είχαν δει και τους κινητοποίησαν.

Συνεχίζει να ρωτά και να περιμένει απαντήσεις: Γιατί όμως οι κατηγορούμενοι (δέκα στον αριθμό!) δεν έχουν καθίσει ακόμη στο εδώλιο; Γιατί ολιγωρούν οι Αρχές; Τι βοήθεια παρέχει η Πολιτεία στα κακοποιημένα παιδιά που τολμούν και μιλάνε;

Έλσα Πουλάκη

Διαβάστε επίσης:

Οδηγεί ξανά την κούρσα τηλεθέασης ο ΑΝΤ1

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες (Videos)

Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το «Survivor» – Αρχές του νέου έτους η πρεμιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:08