search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:47
MENU CLOSE

Πέθανε ο στιχουργός Πάνος Ηλιόπουλος σε ηλικία 69 ετών

04.12.2022 09:03
Panos Hliopoulos_new

Την είδηση του θανάτου του του στιχουργού Πάνου Ηλιόπουλου, δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στα social media η δημοσιογράφος, Ελένη Κουρτίδου, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Αγαπούσε τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τον Στέλιο Βαμβακάρη, τον Louisiana Red, τον Δημήτρη Πουλικάκο, την ελληνική ροκ σκηνή, το ρεμπέτικο, τα μπλουζ, τις μουσικές του κόσμου, την τζαζ. «Από τα παζάρια της Ανατολής ως τα πολυκαταστήματα της Δύσης» και από το «Jazz Club» μέχρι την «Πόρτα που ανοίγει», οι εκπομπές του στον 9,58 fm ΕΡΤ3 ήταν από τις καλύτερες μουσικές εκπομπές της ελληνικής ραδιοφωνίας.

Δεν ήταν μόνο ένας μουσικός παραγωγός ο Πάνος Ηλιόπουλος, που κάποτε υπέγραφε, με αυτοσαρκαστικό χιούμορ, τους στίχους του ως Κάτος Σεληνόπουλος. Ήταν ένας «Ρομαντικός Παραβάτης».

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, στα 69 του χρόνια. Τον αποχαιρετάω έχοντας στα χέρια ένα από τα χειροποίητα κομπολογάκια του που μου χάρισε και ακούγοντας τη «φαντασία στην εξουσία», με τους δικούς του στίχους για κατευόδιο εκεί που πάει: «Οι μπαγλαμάδες να παίζουν Ντύλαν / κι ο Πίτερ Γκάμπριελ διπλοπενιές / ο Τομ Γουέιτς με τα κλαρίνα / και τα νταούλια να παίζουν Γιες!».

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Πλήγματα στην Λωρίδα της Γάζας μετά την εκτόξευση ρουκέτας

Καιρός σήμερα: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Δείτε σε ποιες περιοχές (Video)

Χριστούγεννα: Συγκρατημένοι φέτος στις αγορές τους οι καταναλωτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:47