search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο (Video)

05.12.2022 14:10
NATASSA-MPOFILIOY-NEW

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή τη φωτογράφιση ρούχων που έκανε στο Λονδίνο έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου από την εκπομπή “Πρωινό μας”, η ερμηνεύτρια απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα social με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που ανήρτησε η Νατάσσα Μποφίλιου ποζάροντας με φανταχτερά ρούχα στους δρόμους του Λονδίνου.

Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι τα ρούχα, τα κοσμήματα και η συνολική εμφάνισή της ερχόταν σε αντίθεση με τις ιδεολογικές και πολιτικές πεποιθήσεις της.

Αρκετοί διάσημοι την υποστήριξαν, ωστόσο, άλλοι αντέδρασαν. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση.

Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός εκτός από τη δημοσίευσή του θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες – «Κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του όση προσπάθεια κι αν κάνει» (Video)

Μουρατίδης υπέρ Μποφίλιου: Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες! (photos)

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη – Σε πελάγη ευτυχίας με τον Ίαν Στρατή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:36