search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Σόου Πούτιν: Διασχίζει την επισκευασμένη γέφυρα της Κριμαίας με… Mercedes (Video)

05.12.2022 17:31
putin-mercedes-1-new

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε την γέφυρα της Κριμαίας και οδήγησε ένα αυτοκίνητο κατά μήκος της λωρίδας που επισκευάστηκε μετά την ουκρανική επίθεση.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Ria Novosti, ο Ρώσος πρόεδρος οδήγησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο Mercedes.

Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μαράτ Κουσνούλιν, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις εργασίες επισκευής.

Σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Πούτιν συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Στο πλαίσιο των συνεχών απειλών από το καθεστώς του Κιέβου, όπως λέει, σημείωσε την ιδιαίτερη σημασία του δρόμου που συνδέει την Κριμαία με την υπόλοιπη Ρωσία.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ανακοινώθηκε το άνοιγμα της κυκλοφορίας στη δεξιά πλευρά του οδικού τμήματος της γέφυρας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 8ης Οκτωβρίου, ένα φορτηγό εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πυρκαγιά στις δεξαμενές καυσίμων και στη μερική κατάρρευση δύο αυτοκινητιστικών ανοιγμάτων της γέφυρας.

Η FSB είπε ότι η επίθεση οργανώθηκε από την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας και προσωπικά από τον επικεφαλής της Κίριλ Μπουντάνοφ.

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γέφυρα αποκαταστάθηκε πλήρως μέχρι το βράδυ, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η αντίστροφη οδική κυκλοφορία για τα αυτοκίνητα, πρώτα σε μία και αργότερα σε δύο λωρίδες.

Διαβάστε επίσης:

Πετρέλαιο: Άλμα στις τιμές μετά το εμπάργκο της ΕΕ στο ρωσικό αργό

Γαλλία-Ενέργεια: Σοβαρό το ενδεχόμενο για black out ανά τμήματα – Τι δήλωσε ο Μακρόν

Κρεμλίνο: Το πλαφόν στο πετρέλαιο δεν θα έχει αντίκτυπο στην επίθεσή μας στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:08