search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση καναλιών: Υψηλά διψήφια μερίδια και το ΠΣΚ για τον ΑΝΤ1 (πίνακες)

05.12.2022 16:00
tiletheasi-24-new

Η μπάλα, όχι όμως όποια κι όποια, αυτή του Μουντιάλ συντήρησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικό κοινού στο προηγούμενο τριήμερο.

Αν και είναι σταθμισμένο, βάσει δεδομένων της Nielsen, ότι διαφοροποιούνται οι τηλεοπτικές συνήθειες στη διάρκεια του Παρασκευοσαββατοκύριακου συγκριτικά με εκείνες που παρατηρούνται Δευτέρα με Πέμπτη, καθώς σημαντική μερίδα τηλεθεατών φαίνεται να επιλέγει άλλες μορφές ψυχαγωγίας πέραν εκείνης που προτείνουν τα παραδοσιακά κανάλια, εντούτοις χάρη στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ που καλύπτει ζωντανά ο ΑΝΤ1, το κανάλι του Αμαρουσίου διατήρησε υψηλό μέσο όρο ημερήσιο μεριδίου στο διάστημα αυτό.

Την περασμένη Παρασκευή στην μάχη τηλεθέασης για τη μερίδια του λέοντος τα ματς του Μουντιάλ συν η απόδοση της εκπομπής «Το πρωινό μας» ο ΑΝΤ1 επικράτησε της αναμέτρησης με το Mega.

Το Σάββατο φαίνεται να έγινε μετατόπιση τηλεθεατών από το Mega στον Alpha η οποία οφείλεται ως ένα βαθμό στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση» αλλά και στο μαραθώνιας διάρκειας σόου «Just the 2 of us».

Ο ΑΝΤ1 εντωμεταξύ από τη μια μέρα στην άλλη εμφάνισε υποχώρηση διατηρήθηκε όμως στην κορυφή των προτιμήσεων. Άνοδος παρατηρήθηκε στα μερίδιο Open και ΕΡΤ1.

Την Κυριακή, με τον ΑΝΤ1 να ανακτά ένα ποσοστό από εκείνο που είχε χάσει το Σάββατο, άλλαξαν διαστάσεις τα μεγέθη των Mega και Alpha. Ρυθμιστικό ρόλο έπαιξαν στο prime time του Mega τα επεισόδια των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο» και στον Alpha οι βραδινές ταινίες (ελληνική και ξένη).

Διψήφια νούμερο εμφάνισε στο μερίδιο εμφάνισε έπειτα από περίπου μία εβδομάδα και ο ΣΚΑΪ κυρίως χάρη στο τραγουδιστικό σόου «The Voice».

Διαβάστε επίσης:

Συγγνώμη από το Πρώτο Θέμα στην Καίτη Γαρμπή

Το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» επαναφέρει ο Σκάι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου

«Mega stories» στην ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία – Μια διαδρομή μέσα από δημοφιλείς σειρές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42