search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Το αιχμηρό σχόλιό του για το επίδομα σε ένστολους – «Οι νοσηλευτές δικαιούνται τα 600 ευρώ»

06.12.2022 21:50
nosokomeio_new

Με ένα προσωπικό του βίωμα «έντυσε» ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την οποία σχολίασε το επίδομα 600 ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τους ένστολους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στην νοσηλεία του πατέρα του, και μάλιστα για καιρό, στον Ευαγγελισμό.

Στη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνειδητοποίησε περαιτέρω την σπουδαιότητα των νοσηλευτών στην δημόσια υγεία.

Θέλοντας να μοιραστεί αυτή του την εμπειρία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι με «σοβαρότητα» οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε την προσφορά τους.

«Σε κάθε περίπτωση αν μια ομάδα δικαιούται, ως προτεραιότητα, το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ, είναι αυτή» έγραψε χαρακτηριστικά θέλοντας να σχολιάσει το επίδομα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Μετά το καλοκαίρι ήμουν πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τον πατέρα μου. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πάρα πολλούς εργαζόμενους και εργαζόμενες.

 Ένα συμπέρασμα βγάζω: ως κοινωνία δεν φερόμαστε καλά, μα καθόλου καλά, στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, και ιδιαίτερα στο νοσηλευτικό προσωπικό. Πρέπει να το δούμε, σοβαρά, μα πολύ σοβαρά, γιατί μας αφορά όλους και όλες. Σε κάθε περίπτωση αν μια ομάδα δικαιούται, ως προτεραιότητα, το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ, είναι αυτή».

Διαβάστε επίσης:

Ο Καμπόσος προεξοφλεί την επιστροφή του στη ΝΔ – Ρατσιστικά σχόλια για Μπουτάρη τον είχαν οδηγήσει σε διαγραφή

Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή στην Καστοριά – «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός – Γερά με τσαμπουκά, επάνω τους» (video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι αναλαμβάνουν την προεκλογική επικοινωνία του κόμματος – Οι αλλαγές και τα πρόσωπα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:10