search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:08
MENU CLOSE

Ο Καμπόσος προεξοφλεί την επιστροφή του στη ΝΔ – Ρατσιστικά σχόλια για Μπουτάρη τον είχαν οδηγήσει σε διαγραφή

06.12.2022 17:58
kambosos mitsotakis

Μια ανάσα από την επιστροφή του στη ΝΔ θέλει να δείξει πως είναι ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, σύμφωνα με ανάρτηση που κάνει στο Facebook.

Όπως αναφέρει, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι έτοιμος να άρει τη διαγραφή του από κόμμα, και ο ίδιος ετοιμάζεται, όπως λέει, να γυρίσει στο πολιτικό σπίτι του.

Ωστόσο, πηγές του κυβερνώντος κόμματος διαψεύδουν και διαμηνύουν πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στη ΝΔ.

Από τη ΝΔ τονίζουν ότι «δεν υπάρχει καμία επιστροφή Καμπόσου», καθώς το κόμμα έχει συγκεκριμένες διαδικασίες.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο σε κυβερνητικά όσο και σε κομματικά κλιμάκια για τον τρόπο που χειρίστηκαν το ζήτημα και ο δήμαρχος Άργους και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Ο δήμαρχος είχε διαγραφεί από τον κ. Μητσοτάκη, για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια», όπως τα είχε χαρακτηρίσει το 2018 ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Καμπόσος διεγράφη μετά από σχόλιο που έκανε σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, που ήταν τότε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για την επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιά στοιχεία της πόλης με αφορμή δηλώσεις του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει στο Facebook, ο κ. Καμπόσος, «Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμάζει την άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή στην Καστοριά – «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός – Γερά με τσαμπουκά, επάνω τους» (video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι αναλαμβάνουν την προεκλογική επικοινωνία του κόμματος – Οι αλλαγές και τα πρόσωπα

Νέα Δημοκρατία: Με Χαρδαλιά εκπρόσωπο στις εκλογές – Παραμένει ο Σκυλακάκης στο Επικρατείας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:07