search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:53
MENU CLOSE

Οικονόμου για Σαμαρά: Κράτησε το μήνυμα ενότητας της παράταξης, «προσωπικές του απόψεις» οι αιχμές

08.12.2022 12:34
oikonomou new

Στη λογική ότι «η κυβέρνηση δεν σχολιάζει προσωπικές απόψεις» κινήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις «αιχμές» που άφησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για διάφορες πολιτικές που ακολουθούνται.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς για τη φράση του Α. Σαμαρά σχετικά με τις παρακολουθήσεις, ότι «πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις, χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι το απόρρητο είναι μία βολική δικαιολογία.

Πρέπει να δοθούν απαντήσεις γιατί αυτό έχει σχέση με την ιστορία και με την ταυτότητά μας», περιορίστηκε να σημειώσει ότι «σε ό,τι αφορά στη θέση της κυβέρνησης για το ζήτημα των κακόβουλων λογισμικών και των νόμιμων επισυνδέσεων, ισχύουν αυτά που έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και κυρίως η απόλυτη εμπιστοσύνη μας στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και η βούλησή μας να μη μείνει καμία σκιά γύρω από αυτό το θέμα».

«Προσωπικές ο απόψεις του»

Όσον αφορά στην κριτική που ο Α. Σαμαράς φάνηκε να ασκεί στην επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης και σε κινήσεις όπως το «καλάθι του νοικοκυριού», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «ανέπτυξε τις προσωπικές του απόψεις σε μια σειρά από ζητήματα και της τρέχουσας διεθνούς επικαιρότητας και για άλλα ζητήματα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό», αν και νωρίτερα έσπευσε να υπογραμμίσει για την εκδήλωση για την ίδρυση του Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς ότι «η εκδήλωση ήταν ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και σύμπλευσης της παράταξης, τόσο σε επίπεδο συμβολισμών, εικόνας, όσο και σε επίπεδο ουσίας, με αυτά που ακούστηκαν από τον πρώην πρωθυπουργό».

Διαβάστε επίσης

Βουλή Live: «Μετωπική» Μητσοτάκη – Τσίπρα με φόντο το νομοσχέδιο για τις υποκλοπές – Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ: «Καμπανάκι» για την οικονομία λόγω «παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου» – Ποιοι λένε για κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή

Αιχμές Σαμαρά για το θέμα των υποκλοπών: «Το απόρρητο δεν μπορεί να αποτελεί μια βολική δικαιολογία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06