search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:25
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Στον έφηβο εαυτό μου θα έλεγα να μην στενοχωριέται για πράγματα που δεν αξίζουν»

11.12.2022 16:11
papakaliatis-maestro-new

Στις ερωτήσεις του Dot απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων: «Το πρώτο μου σενάριο ήταν “Η ζωή μας μια βόλτα”. Το έχω σκεφτεί και το έχω ξεχάσει αμέσως να κάνω remake σε σειρές μου. Στον έφηβο εαυτό μου θα έλεγα να μην στεναχωριέται και να μην του κοστίζουν τόσο πολύ κάποια πράγματα που δεν αξίζουν.

Το τρία πράγματα που κάνω το πρωί είναι ντους, καφέ, δόντια. Με κάνουν χαρούμενο πολλά διαφορετικά πράγματα από τους δικούς μου ανθρώπους μέχρι στο σπίτι όταν γράφω μια ωραία σκηνή».

Όσον αφορά την αγαπημένη του ταινία: «Η ταινία που δεν βαριέμαι να βλέπω είναι Ο Νονός». Ενώ αναφορικά με το τι έχει μάθει από τα χρόνια της καριέρας του: «Το πιο σημαντικό μάθημα που έχω πάρει από την καριέρα μου είναι ότι όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό με έναν μαγικό τρόπο σε τραβάει και τα καταφέρνεις με πολύ σκληρή δουλειά».

Για την αντίδρασή του μετά από κάθε πρεμιέρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Μετά από κάθε μου πρεμιέρα προσπαθώ να ηρεμήσω στο σπίτι από όλη αυτή την υπερένταση».

Για τον άνθρωπο που τον χαλαρώνει: «Με κάνει να γελάω ασταμάτητα η κολλητή μου».

Για να καταλήξει: «Έχω γκουγκλάρει τον εαυτό μου φυσικά».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κιμούλης: «Όσο πιο καλά κρυμμένο έχεις το παρελθόν σου, τόσο πιο άγριο κι άσχημο εμφανίζεται μελλοντικά» (Video)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν η Λένα περπατούσε και πήγαινε προς την έδρα του δικαστηρίου ήταν μια διαδρομή προς το φως» (Video)

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της και η φωτογραφία από το μαιευτήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:25