search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 10:52
MENU CLOSE

Κούλογλου για Καϊλή: «Την ακούγαμε να μιλάει για το Κατάρ και λέγαμε “πόσο κόστισε η ομιλία;”» (video)

13.12.2022 10:42
kouloglou1312_new

Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, κάνοντας λόγο για πιέσεις προκειμένου η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο για τις αραβικές χώρες.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1, «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Κούλογλου ανέφερε αρχικά: «Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο, αν και μετά την ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο όπου είχε αναφέρει ότι “οι εργασιακές συνθήκες στο Κατάρ είναι ιδανικές”, κάναμε πλάκα μεταξύ μας (οι ευρωβουλευτές) και αναρωτιόμασταν “πόσο κόστισε αυτή η ομιλία;”».

Στη συνέχεια, είπε πως σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, όταν η κ. Καϊλή είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, η πρόεδρος του Σώματος, Ρομπέρτα Μέτσολα, είχε δεχθεί πιέσεις για να αναλάβει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το χαρτοφυλάκιο για τις αραβικές χώρες.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κούλογλου τόνισε πως δεν πιστεύει πως έχουν δωροδοκηθεί κι άλλοι ευρωβουλευτές, αλλά θεωρεί σίγουρο πως έχει γίνει μια συστηματική δουλειά λόμπινγκ υπέρ του Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Στο Παρίσι σήμερα για τη Διάσκεψη Αλληλεγγύης για την Ουκρανία

Boυλή: Αρχίζει η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2023

Η κυβέρνηση επενδύει στο Qatargate – Ανάσα για το Μαξίμου η υπόθεση Καϊλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 10:49