search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:36
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Διόρθωσε την ψήφο του για το επίδομα στους ένστολους

13.12.2022 12:48
giota poulou new

Σε θετική άλλαξε την ψήφο του ο ΣΥΡΙΖΑ για το επίδομα 600 ευρώ στους ένστολους μετά την χθεσινοβραδυνή εκ παραδρομής καταψήφιση από την εισηγήτρια Γιώτα Πούλου κι ενώ στις τοποθετήσεις της η βουλευτής είχε στηρίξει την τροπολογία Θεοδωρικάκου.

Το πρωί, μόλις άνοιξαν οι υπηρεσίες της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν τη διόρθωση ψήφου σε «ΝΑΙ» διευκρινίζοντας ότι η κ. Πούλου την καταψήφισε καθώς την μπέρδεψε με άλλη τροπολογία.

Στην δήλωση που εξέδωσε πριν λίγο η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «σχετικά με την Τροπολογία 1516/139 (…) η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι θετική, όπως αναλυτικά αναφερθήκαμε στις τοποθετήσεις μας χθες στην Ολομέλεια. Μάλιστα, διεκδικήσαμε και την επέκτασή της σε άλλους εργαζόμενους (Υπ. Εθνικής Άμυνας, Υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Υπ. Υγείας κ.α.).

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, εκ παραδρομής, αντιστράφηκε η ψήφος μας με την επόμενη Τροπολογία 1517/140 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, την οποία καταψηφίζουμε».

Αναλυτικά η διευκρινιστική δήλωση της Γιώτας Πούλου:

13 Δεκεμβριου 2022

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗΣ ΨΗΦΟΥ

«Σχετικά με την Τροπολογία 1516/139, που μεταξύ άλλων, αφορά και στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ στο ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, –που όπως δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, θα φορολογηθούν κατά τη δήλωση εισοδήματος 2022!– η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι θετική, όπως αναλυτικά αναφερθήκαμε στις τοποθετήσεις μας χθες στην Ολομέλεια. Μάλιστα, διεκδικήσαμε και την επέκτασή της σε άλλους εργαζόμενους (Υπ. Εθνικής Άμυνας, Υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Υπ. Υγείας κ.α.).

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, εκ παραδρομής, αντιστράφηκε η ψήφος μας με την επόμενη Τροπολογία 1517/140 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, την οποία καταψηφίζουμε.

Η θετική ψήφος μας στην Τροπολογία 1516/139 έχει ήδη διευκρινιστεί στα Πρακτικά της Βουλής, έτσι όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό».     

Διαβάστε επίσης      

ΣΥΡΙΖΑ για Κώστα Φραγκούλη: Οργή και θλίψη – Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η ανθρώπινη ζωή γίνεται όλο και πιο φθηνή

Ηλιόπουλος: «Είναι ντροπή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ακόμα παραιτηθεί» (video)

Εύα Καϊλή: Ομόφωνη απόφαση για καθαίρεσή της από το Ευρωκοινοβούλιο

                                                                                                          

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42