search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:57
MENU CLOSE

Τζον Τραβόλτα: Σε ρόλο πιλότου απογειώνεται από την Αθήνα! (Video)

13.12.2022 12:29
tzon-travolta-new

Ένα βίντεο με πιλότο τον ίδιο πάνω από την Αθήνα δημοσίευσε ο Τζον Τραβόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο ηθοποιός να πιλοτάρει το αεροπλάνο στον διάδρομο του αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια ξεκινά να απογειώνεται.

Ο 68χρονος ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους τη θέα από ψηλά.

«Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου απογειώσεις από την Αθήνα. Ελλάδα» έγραψε στη λεζάντα με το προφίλ του να κατακλύζεται από likes και σχόλια.

Η αγάπη του Τζον Τραβόλτα για τα αεροπλάνα είναι γνωστή. Πήρε το δίπλωμα πιλότου σε ηλικία 22 ετών, ενώ είναι και πρεσβευτής της αεροπορικής εταιρίας «Qantas Airways» τα τελευταία 20 χρόνια.

Στο σπίτι του στη Φλόριντα διατηρεί, μάλιστα, το δικό του αεροδρόμιο, ενώ έχει στην ιδιοκτησία του συνολικά πέντε αεροπλάνα.

Διαβάστε επίσης:

Ολίβια Νιούτον-Τζον: Η ζωή και το έργο της σε ένα ντοκιμαντέρ

GNTM: «Λύγισε» η Μικαέλα για την κόρη της – «Τώρα χάνεται ο σκοπός μου» (Video)

Κατερίνα Διδασκάλου για τον άστεγο που φιλοξενεί: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια τόσο δύσκολη εποχή» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:52