search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Ολίβια Νιούτον-Τζον: Η ζωή και το έργο της σε ένα ντοκιμαντέρ

13.12.2022 12:09
olivia-newton-tzon-new

Ντοκιμαντέρ για την αείμνηστη τραγουδίστρια και ηθοποιό Ολίβια Νιούτον-Τζον, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο, στα 73 της χρόνια.

Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ θα εξερευνά τη ζωή και το έργο της ως εμβληματικής προσωπικότητας της ψυχαγωγίας, τραγουδίστριας, ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των ζώων και του περιβάλλοντος αλλά και υπερμάχου της υγείας, της ευεξίας και της βοτανοθεραπείας.

Το πρότζεκτ έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του Ρ. Τζ. Κάτλερ, «This Machine» η οποία έχει εξασφαλίσει αποκλειστική πρόσβαση στη μουσική και τα προσωπικά αρχεία της Ολίβια Νιούτον-Τζον.

H τραγουδίστρια και ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή στο κοινό από την ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Grease».

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον για περισσότερα από 30 χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Έχοντας διαγωστεί για πρώτη φορά το 1992, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, αλλά ακολούθησαν δύο υποτροπές (2013, 2017) με μεταστάσεις.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: «Λύγισε» η Μικαέλα για την κόρη της – «Τώρα χάνεται ο σκοπός μου» (Video)

Κατερίνα Διδασκάλου για τον άστεγο που φιλοξενεί: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια τόσο δύσκολη εποχή» (video)

Τζόυς Ευείδη: «Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου – Ούρλιαζε στο γύρισμα, ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:14