search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Κουτσούμπας για τα 600 ευρώ στους ένστολους: «Δεν δικαιούνται κανενός επιδόματος, ούτε καν μισθός δεν τους αξίζει» (video)

15.12.2022 11:13
koutsoumpas_new

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για το επίδομα των 600 ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πως θα πάρουν οι ένστολοι, στη συγκέντρωση της ΚΟ Ασπροπύργου.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ είπε χαρακτηριστικά πως «και επειδή πολλή συζήτηση έγινε για το επίδομα της κυβέρνησης στους ενστόλους, η διαχρονική θέση του ΚΚΕ είναι ότι όλες αυτές οι ομάδες στο συγκεκριμένο σώμα, δεν δικαιούνται κανενός επιδόματος, ούτε καν μισθός δεν τους αξίζει να παίρνουν, γιατί δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία.

Είναι όνειδος και ντροπή! Πρέπει να καταργηθούν εδώ και τώρα!

Ούτε βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όσους και όσες εργάζονται στην Αστυνομία και σε άλλα Σώματα Ασφαλείας με αυτούς που εκπαιδεύονται απ’ το κράτος και τις κυβερνήσεις για να καταστέλλουν, να χτυπούν, να κυνηγούν το λαό και τη νεολαία, αλλά να είναι ανεκτικοί και κάποιοι μάλιστα και συνεργάτες με το οργανωμένο έγκλημα».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας σε PES: Βαθιά πληγή η υπόθεση Καϊλή για Ελλάδα και Ευρωκοινοβούλιο

Δημοσκόπηση MRB: Έπεσε στο 5,4% η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και κόστος ζωής προβληματίζουν τους πολίτες

Εύα Καϊλή: «Δεν θα γίνω Ιφιγένεια, δεν έχω σχέση με τα λεφτά» – Τι λέει ο δικηγόρος της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:43