search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: Η πίκρα της για τη Γερμανού και το «έλεος» για τη Φαίη Σκορδά (Video)

17.12.2022 13:02
maria_ioannidou

Η Μαρία Ιωαννίδου με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend.

Η ηθοποιός δε δίστασε να κρύψει την πικρία της για την απουσία της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας πως: «Έλειπε λέει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί και να έλειπε. Εγώ με τον τρόπο μου σας είπε ότι την αγαπώ τη Ναταλία και με πονάει το ότι δεν τη βλέπω. Είναι η κόρη του Φρέντυ, άλλωστε. Είμαι μία μεγάλη γυναίκα πια. Όλα θα τα λέω, είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν… είτε αρέσει στη Ναταλία, είτε δεν της αρέσει».

Σχετικά με το αν πήρε την έγκρισή της για το βιβλίο, είπε: «Έγκριση; Ε όχι δα… Δε νομίζω ότι μου είναι απαραίτητο να πάρω τα δικαιώματα για τον Φρέντυ. Το μισό μου βιβλίο είναι η Ναταλία, ζούσαμε σαν οικογένεια. Γιατί να μη θέλει να γίνει σήριαλ;».

Η Μαρία Ιωαννίδου παράλληλα έριξε και τα «βέλη» της στη Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις της για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

«Έλεος πια. Δεν ξέρω μήπως η Φαίη Σκορδά μεταφράζει λάθος τα ελληνικά; Επειδή έχει σπουδάσει στην Ιταλία, μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά; Εγώ σαν επίθεση το είδα.

Εγώ εννοούσα ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει έναν Α χαρακτήρα, είναι λίγο σκληρός, λίγο επιθετικός. Εμένα ο σύντροφός μου δεν μου έχει μιλήσει άσχημα; Να τον διώξω; Να διώξουμε τον Κιμούλη απ’ το θέατρο; Επειδή τι έκανε; Επειδή έσπρωξε λίγο μία συνάδελφο;» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

«Κάγκελο» Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με το «ξεμπρόστιασμα» της Γερασιμίδου: «Ξεχάσατε το βρακάκι σας» (Video)

Βίκυ Καγιά: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, το ήξερα μέσα μου»

Maestro: Το μήνυμα της Χάρις Αλεξίου για το φινάλε της πρώτης σεζόν (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:23