search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09
MENU CLOSE

«Ενωτικός» Πούτιν: Κοινή τραγωδία οι απώλειες στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία – Αδελφός λαός ο ουκρανικός (Video)

21.12.2022 16:34
poutin654- new

Σε μια μάλλον μη αναμενόμενη δήλωση προχώρησε ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ότι οι απώλειες στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία είναι «μια κοινή τραγωδία» και πως συνεχίζει να θεωρεί τον ουκρανικό λαό «αδελφό έθνος» παρά την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Μόσχας, όπως αποκαλεί τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν υποστήριξε πως οι εχθροί της Ρωσίας θέλουν να την δουν να αποσυντίθεται και επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η Ρωσία αναγκάσθηκε να προβεί σε στρατιωτικές ενέργειες στην Ουκρανία εξαιτίας αυτού που αποκάλεσε δυτικές «προκλήσεις», μια θέση που το Κίεβο και η Δύση απορρίπτουν ως ψευδή.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ασφαλώς μια τραγωδία. Μια κοινή τραγωδία. Όμως δεν είναι το αποτέλεσμα της δικής μας πολιτικής, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής τρίτων χωρών», δήλωσε ο Πούτιν σε συνεδρίαση των επικεφαλής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ακόμη πως η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησής» της στην Ουκρανία χωρίς να βλάψει την οικονομία στρατιωτικοποιώντας την.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Ρωσία θα βελτιώνει σταθερά και ήρεμα τις στρατιωτικές δυνάμεις της χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα των κοινωνικών υπηρεσιών για το ρωσικό λαό.

Διαβάστε επίσης:

QatarGate – Τζιόρτζι: Οι κωδικοί «γραβάτες» και «ρούχα» για τα μετρητά – Το «τρίγωνο» της μεταφοράς τους

Qatargate: Η μυστική συνάντηση Τζιόρτζι – Παντσέρι με τους Καταριανούς στις Βρυξέλλες – Τι «μαρτυρούν» οι κάμερες ασφαλείας

Αυστραλία: Bανδάλισαν ιερή σπηλιά με βραχογραφίες 30.000 ετών – «Δεν μπορεί να αποκατασταθεί, τραγική απώλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:08