search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κοζάνη: Ηλικιωμένος πέθανε αβοήθητος σε διαμέρισμα ενώ η σύζυγός του ήταν εγκλωβισμένη στο ασανσέρ για ώρες

21.12.2022 20:32
asthenofo_ekav_nyxta

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για ζευγάρι στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, μια γυναίκα κλείστηκε στο ασανσέρ του διώροφου κτηρίου όπου κατοικεί με τον σύζυγό της, από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να έχει μαζί της κινητό και χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Παρά τις φωνές της δεν μπορούσε να την ακούσει κανείς μέχρι το πρωί της Τετάρτης, στις 11:30, που μια γυναίκα φαίνεται να άκουσε τις φωνές της ενοίκου και ειδοποίησε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Αφού απεγκλωβίστηκε, άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά και διαπίστωσαν πως ο σύζυγός της είχε χάσει τη ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο άτυχος άντρας, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη: Την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων πρότεινε ο εισαγγελέας

Προειδοποίηση Κούγια σε Μάνο Δασκαλάκη: Θα το φάει το κεφάλι του αν στραφεί εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 60χρονη σε διαμέρισμα – Ο γιος της ομολόγησε ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:24