search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται το οικόπεδο στην Πάρο – «Παγώνει» ο κοινός λογαριασμός με τον Τζόρτζι (videos)

22.12.2022 12:24
kaili2 new

Δεσμεύθηκε το οικόπεδο συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων στην Πάρο που αγοράστηκε από την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η δέσμευση έγινε με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Επίσης, δεσμεύτηκε και κοινός λογαριασμός που έχει η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του εν λόγω ακινήτου.

Η δέσμευση του ακινήτου έγινε στο πλαίσιο των ερευνών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που διενεργούνται και στην Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι

Εν τω μεταξύ τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του Qatargate μετά την ολοκλήρωση της ακρόασής της από τους Βέλγους δικαστικούς.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, η απόφαση για την προφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή αναμένεται αργά το απόγευμα.

«Η διαδικασία είναι απόρρητη και η απόφαση θα βγει αργά το απόγευμα. Η κυρία Καϊλή είναι αθώα», τόνισε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δεκάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Επικό σημείωμα σε τουαλέτα – «Πάτα με του ποδάρ…» (Photo)

Νέα Σμύρνη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου στη πλατεία – Τι καταγγέλλει η μητέρα του (Video)

Βασίλης Σπανάκης: «Άνοιξαν» το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46